Totaalbedrijf voor uw brandpreventie

BHV

ReF Brandpreventie heeft een samenwerking met Marc Hoeks Opleidingen.

Marc Hoeks zit al 27 jaar in het vak van hulpverlening op verschillende gebieden van ambulancehulpverleningen en brandweer. Deze jarenlange ervaring wordt nu gebruikt bij het geven van opleidingen en trainingen. Enthousiasme en gedrevenheid van de oprichter zijn speerpunten  die voor diverse soorten bedrijven en instellingen Marc Hoeks opleidingen tot de ideale partner maakt voor hun bedrijfsveiligheid.      

Marc Hoeks Opleidingen heeft als doelstelling om de algemene veiligheid binnen bedrijven, organisaties en instellingen te verbeteren. Wettelijke bepalingen vormen hierbij natuurlijk een belangrijke grondslag en bovendien biedt Marc Hoeks Opleidingen zijn opdrachtgevers een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing aan, door telkens goed naar de individuele situatie te kijken in combinatie met een zeer breed opleidings- en dienstenpakket onder één dak.

Marc Hoeks Opleidingen streeft ernaar om met haar opdrachtgevers een lange termijn relatie aan te gaan waarin het vertrouwen en de kwaliteit centraal staan om ook in de toekomst de veiligheid binnen hun werkomgeving te kunnen waarborgen. 

Logo Hoeks
Logo Hoeks

Weegbree 35      
5575DB Luyksgestel      
T: 06-12401262      
E: info@marchoeksopleidingen.nl 
www.marchoeksopleidingen.nl